Programul de reinnoire a foliilor Forever Smart®

Achizitionarea unei folii Clasic Smart Protection menita sa protejeze un ceas sau telefon va ofera acces automat la programul nostru de reinnoire a foliilor. Da, ati citit bine ! Suntem 100% siguri de faptul ca produsele noastre sunt cele mai dure si calitative de pe piata si ca acestea sunt singurele protectii de care veti mai avea nevoie vreodata pentru a va asigura device-urile.

In primul rand dorim ca fiecare client al nostru sa fie linistit si increzator in faptul ca ne-a ales pe noi. Daca produsele noastre sunt corect instalate, acestea vor fi singurele si ultimele folii de protectie de care veti mai avea nevoie.

Acest program se aplica oricarui produs Clasic Smart Protection ce se adreseaza protectiei ceasurilor si telefoanelor. Daca in timp, folia devine prea uzata, zgariata sau distrusa de la utilizare sau daca ati montat eronat folia, noi inlocuim produsul la cerere, cu costuri minime datorate strict productiei, noului kit de instalare si expedierii produsului catre dumneavoastra prin curier rapid.

Costul fix final este de 35 de lei. Aceasta reducere se aplica pentru pachetele fullbody sau display aferente telefoanelor sau foliilor achizitionate pentru ceasurile clasice sau smartwatch, indiferent ca vorbim de variatia de 2 sau 4 folii display.

Datorita suprafetelor mari de materie prima folosita la fabricarea foliilor de tablete, va rugam sa apelati cu incredere la garantia de instalare si inlocuire speciala, ce va ofera reducere 50% pentru foliile respective.

Calitatea materiei prime folosita la procesul de fabricatie este una premium si conform testarilor interne si precizarilor clientilor nostri existenti, folia Clasic Smart Protection isi pastreaza calitatile initiale pentru un minim de 6 luni, in conditii normale de exploatare. Totusi, precizam ca orice client poate apela la programul de reinnoire ori de cate ori considera necesar. Credem ca acest program este cel mai potrivit mod prin care dumneavoastra sa aveti mereu device-ul protejat si cu un aspect nou. Deci pe scurt, daca produsul nostru nu isi mai face treaba, noi vi-l inlocuim pe loc !

Atentie ! Nu va vom cere sa ne returnati vechiul produs sau kit-ul de instalare. Astfel dumneavoastra veti castiga din start timp si bani prin programul de reinnoire Forever Smart®.

Programul este valabil doar pe teritoriul Romaniei. Clientii externi nu pot beneficia momentan de acest privilegiu.

Precizam ca pot beneficia de programul de reinnoire al foliilor toti clienti ce au plasat si receptionat comenzi cu folii de pe site-ul smartprotection.ro incepand cu data de 22.02.2017.

Inlocuirea se aplica pentru acelasi produs achizitionat initial. Nu se poate solicita inlocuirea pentru un alt tip de produs sau alt model de device ce nu se regaseste in comenzile dumneavoastra. Exemplu: un set achizitionat de folii fullbody Clasic Smart Protection compatibile cu telefonul Samsung Galaxy S7 Edge va acorda accesul la programul de innoire DOAR pentru un alt pachet de folii fullbody pentru Samsung Galaxy S7 Edge. In cazul solicitarii innoirii pe baza programului Forever Smart pentru mai multe produse in acelasi timp, se aplica taxa de 35 RON pentru fiecare set (pachet) in parte. Exemplu: daca soliciti inlocuirea pentru o folie Clasic Smart Protection compatibila cu telefonul Samsung Galaxy S8 si pentru inca o folie Clasic Smart Protection compatibila cu Apple iPhone 7, costul final pentru aplicarea programului de innoire a foliilor Forever Smart va fi 35+35 RON.

Toate preturile mentionate in aceasta pagina sunt finale, fixe - nediscutabile / netratabile, incompatibile cu alte tipuri de discount-uri (nu pot fi aplicate suplimentar alte cupoane sau vouchere cu discount) si cuprind TVA.

Programul se aplica doar foliilor flexibile Clasic Smart Proteciton, nu si protectiilor Ultra Smart Protection, respectiv la foliile fabricate din sticla securizata.

Pentru acces la programul de innoire al foliilor Forever Smart®, va rugam sa completati urmatorul formular:

* Prin bifarea optiunii DA de mai sus si trimiterea solicitarii catre noi, va prezentati acordul cu privire la toti termenii si toate conditiile de mai sus. Smart Protection isi rezerva dreptul de a accepta sau refuza aplicarea discount-ului fara o notificare in prealabil.

*Câmpuri obligatorii

  • Sunt De Acord Sa Primesc Acelasi Produs Pentru Un Cost De 35 Ron. In Cazul In Care Doresc Inlocuirea Mai Multor Pachete De Folii, Sunt De Acord Sa Achit Multiplul Dintre 35 De Lei Si Numarul Total De Pachete Pentru Care Solicit Innoirea.