Programul de reinnoire a foliilor Forever Smart®

Achizitionarea unei folii Clasic Smart Protection menita sa protejeze un ceas sau telefon va ofera acces automat la programul nostru de reinnoire a foliilor. Da, ati citit bine ! Suntem 100% siguri de faptul ca produsele noastre sunt cele mai dure si calitative de pe piata si ca acestea sunt singurele protectii de care veti mai avea nevoie vreodata pentru a va asigura device-urile.

In primul rand dorim ca fiecare client al nostru sa fie linistit si increzator in faptul ca ne-a ales pe noi. Daca produsele noastre sunt corect instalate, acestea vor fi singurele si ultimele folii de protectie de care veti mai avea nevoie.

Acest program se aplica oricarui produs Clasic Smart Protection ce se adreseaza protectiei ceasurilor si telefoanelor. Daca in timp, folia devine prea uzata, zgariata sau distrusa de la utilizare sau daca ati montat eronat folia, noi inlocuim produsul la cerere, cu costuri minime datorate strict productiei, noului kit de instalare si expedierii produsului catre dumneavoastra prin curier rapid. Costul fix final este de 35 de lei (TVA inclus). Aceasta reducere se aplica pentru pachetele fullbody sau display aferente telefoanelor sau foliilor achizitionate pentru ceasurile clasice sau smartwatch. Datorita suprafetelor mari de materie prima folosita la fabricarea foliilor de tablete, va rugam sa apelati cu incredere la garantia de instalare si inlocuire speciala, ce va ofera reducere 50% pentru foliile respective.

Calitatea materiei prime folosita la procesul de fabricatie este una premium si conform testarilor interne si precizarilor clientilor nostri existenti, folia Clasic Smart Protection isi pastreaza calitatile initiale pentru un minim de 6 luni (in conditii normale de exploatare). Totusi, precizam ca orice client poate apela la programul de reinnoireORICAND DORESTE ! Credem ca acest program este cel mai potrivit mod prin care dumneavoastra sa aveti device-ul bine protejat, dar si cu un aspect mereu nou. Deci pe scurt, daca produsul nostru nu isi mai face treaba, noi vi-l inlocuim pe loc !

Atentie ! Nu va vom cere ca vechiul produs si kit-ul de instalare sa ne fie expediat la sediu! Astfel dumneavoastra veti castiga din start timp si bani prin programul de reinnoire.

NOU IN ROMANIA ! Sistemul de reinnoire a foliilor Clasic Smart Protection se adreseaza si asigura inlocuirea foliilor si ca urmare a erorilor de instalare sau de montare. Smart Protection vine in intampinarea dumneavoastra si va asigura de faptul ca noi va vom expedia foliile noi la acelasi cost fix mai sus mentionat (35 lei), fara intrebari inutile si fara timp pierdut pentru dumneavoastra clientul.

Programul este valabil doar pe teritoriul Romaniei. Clientii externi nu pot beneficia momentan de acest privilegiu.

Precizam ca pot beneficia de programul de reinnoire a foliilor toti clienti ce comanda folii incepand cu 22.02.2017.

Inlocuirea se aplica pentru acelasi produs achizitionat initial. Nu se poate solicita inlocuirea pentru un alt tip de produs sau alt model de device. Exemplu: un pachet de folii fullbody Clasic Smart Protection Samsung Galaxy S7 Edge va acorda accesul la inlocuire DOAR pentru un alt pachet de folii fullbody pentru Samsung Galaxy S7 Edge. In cazul solicitarii inlocuirii pe baza programului Forever Smart pentru mai multe produse in acelas timp, se aplica taxa de 35 ron pentru fiecare set individual. (exemplu: soliciti inclouirea pentru folie S8 Edge si folie iPhone 7 costul va fi 35+35 ron)

* Acest proiect este lansat in versiunea beta pentru o perioada de 3 luni, in acest timp asteptam feedback-ul dumneavoastra pentru a putea imbunatati intregul program. Toti cei care achizitioneaza folie in aceasta perioada vor beneficia pe viata de toti termenii si conditiile de mai sus. Speram ca dupa aceasta perioada sa consolidam o versiune finala valabila nedeterminat. Va rugam sa nu confundati acest program cu Garantia legala comerciala . Costurile de mai sus se aplica strict in cazul in care dupa un timp de utilizare doriti reinnoirea foliei. In cazul in care primiti o folie neconforma, o vom inlocui gratis in baza garantiei comerciale! 

Pentru a beneficia de acest program de innoire, va rugam sa completati urmatorul formular:


*Câmpuri obligatorii