GARANTIA PE VIATA

Achizitionarea unei folii Clasic Smart Protection menita sa protejeze un ceas sau telefon va ofera acces automat la programul nostru de garantie pe viata. Da, ati citit bine ! Suntem 100% siguri de faptul ca produsele noastre sunt cele mai dure si calitative de pe piata si ca acestea sunt singurele protectii de care veti mai avea nevoie vreodata pentru a va asigura device-urile.

In primul rand dorim ca fiecare client al nostru sa fie linistit si increzator in faptul ca ne-a ales pe noi. Daca produsele noastre sunt corect instalate, acestea vor fi singurele si ultimele folii de protectie de care veti mai avea nevoie.

Garantia pe viata se aplica oricarui produs Clasic Smart Protection ce se adreseaza protectiei ceasurilor si telefoanelor. Daca in timp, folia devine prea uzata, zgariata sau distrusa de la utilizare, noi inlocuim produsul la cerere, cu costuri minime datorate strict productiei, noului kit de instalare si expedierii produsului catre dumneavoastra prin curier rapid. Costul fix final este de 35 de lei (TVA inclus). Aceasta garantie se aplica pentru pachetele fullbody sau display aferente telefoanelor sau foliilor achizitionate pentru ceasurile clasice sau smartwatch. Datorita suprafetelor mari de materie prima folosita la fabricarea foliilor de tablete, va rugam sa apelati cu incredere la garantia de instalare si inlocuire speciala, ce va ofera reducere 50% pentru foliile respective.

Calitatea materiei prime folosita la procesul de fabricatie este una premium si conform testarilor interne si precizarilor clientilor nostri existenti, folia Clasic Smart Protection isi pastreaza calitatile initiale pentru un minim de 6 luni (in conditii normale de exploatare). Totusi, precizam ca orice client poate apela la garantia pe viata ORICAND DORESTE ! Credem ca acest sistem de garantie este cel mai potrivit mod prin care dumneavoastra sa aveti device-ul bine protejat, dar si cu un aspect mereu nou. Deci pe scurt, daca produsul nostru nu isi mai face treaba, noi vi-l inlocuim pe loc !

Atentie ! Nu va vom cere ca vechiul produs si kit-ul de instalare sa ne fie expediat la sediu! Astfel dumneavoastra veti castiga din start timp si bani prin programul garantiei pe viata. Contrar parerilor generale, garantiile pe viata oferite de concurenta implica unele costuri ridicate ce incep cu expedierea vechiului produs catre firma si culminand cu o noua expediere catre client, nefiind vorba de inlocuirea produselor GRATUIT. Acestea depasesc deseori 40 lei, conform studiilor efectuate de firma noastra pe piata din Romania. Totodata garantiile pe viata oferite de concurenta in general nu acopera si defectele de montaj.

NOU IN ROMANIA ! Sistemul de garantie pe viata a produselor Clasic Smart Protection se adreseaza si asigura inlocuirea foliilor si ca urmare a erorilor de instalare sau de montare. Smart Protection vine in intampinarea dumneavoastra si va asigura de faptul ca noi va vom expedia foliile noi la acelasi cost fix mai sus mentionat, fara intrebari inutile si fara timp pierdut.

Sistemul garantiei pe viata este valabil doar pe teritoriul Romaniei. Clientii externi nu pot beneficia momentan de acest privilegiu.

Precizam ca pot beneficia de garantia pe viata toti clienti ce comanda folii incepand cu 22.02.2017.

Garantia se aplica pentru acelasi produs achizitionat initial. Nu se poate solicita garantia pe viata pentru un alt tip de produs sau alt model de device. Exemplu: un pachet de folii fullbody Clasic Smart Protection Samsung Galaxy S7 Edge va acorda accesul la garantia pe viata pentru un alt pachet de folii fullbody pentru Samsung Galaxy S7 Edge. In cazul solicitarii garantiei pe viata pentru mai multe produse in acelas timp, se aplica taxa de 35 ron pentru fiecare set individual. (exemplu: soliciti garantia pentru folie S8 Edge si folie iPhone 7 costul va fi 35+35 ron)

* Acest proiect este lansat in versiunea beta pentru o perioada de 3 luni, in acest timp asteptam feedback-ul dumneavoastra pentru a putea imbunatati aceasta Garantie pe viata. Toti cei care achizitioneaza folie in aceasta perioada vor beneficia pe viata de toti termenii si conditiile de mai sus. Speram ca dupa aceasta perioada sa consolidam o versiune finala valabila nedeterminat. Va rugam sa nu confundati aceasta garantie cu Garantia legala comerciala . Costurile de mai sus se aplica strict in cazul in care dupa un timp de utilizare doriti reinnoirea foliei. In cazul in care primiti o folie neconforma, o vom inlocui gratis in baza garantiei comerciale! 

Pentru a beneficia de garantie, va rugam sa completati urmatorul formular:


*Câmpuri obligatorii