Termeni si Conditii

1. Parte introductiva

Accesarea magazinului online www.smartprotection.ro pentru informare, vizualizare sau cumparaturi presupune acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Administratorul magazinului are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare.

2. Administratorul magazinului

Proprietar si administrator al acestui magazin este firma SC Invisible Protection SRL avand urmatoarele date de identificare :

- CUI RO32706323

- Nr. Inregistrare la Registrul Comertului: J31 / 29 / 27.01.2014

- Capital social: 200 RON

- Telefon: 0748.420.011

- Firma SC Invisible Protection SRL este si proprietarul domeniului www.smartprotection.ro  Tot continutul acestui site (informatii, fotografii, elemente grafice, simboluri, scripturi, programe, logo-ul si sloganul magazinului)  este proprietate a firmei SC Invisible Protection SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea dreptului de autor. Folosirea fara acordul scris al Sc Invisible Protection SRL a oricarui element se pedepseste conform legii. Orice sesizare legata de incalcarea dreptului de autor mentionat mai sus va rugam sa o trimiteti pe adresa sesizari@smartprotection.ro.

3. Definirea serviciului oferit In conformitate cu Legea Comertului Electronic nr. 365/07.06.2002 acest magazin reprezinta un "serviciu al societatii informationale". Societatea informationala este proprietarul magazinului. In consecinta, acest magazin este doar o interfata grafica ce prezinta vizitatorului informatia pusa la dispozitie de un furnizor de produse si ofera in acelasi timp modalitatea tehnica de efectuare a cumparaturilor.

4. Obligatiile magazinului

 • Expedierea oricarei comenzi valide a unui client catre acesta in timpul cel mai scurt, sau daca acest lucru nu este posibil din punct de vedere tehnic,  in termen de 24 ore din momentul primirii comenzii sa comunice acest lucru. Comenzile efectuate in zilele de sarbatoare vor fi expediate clientului in prima zi lucratoare. Se considera comanda valida acea comanda care are toate informatiile cerute de formular completate corect.
 • Ofera clientului posibilitatea de a edita  informatiile din contul personal.
 • Ofera cumparatorului inainte de finalizarea tranzactiei posibilitatea de a vizualiza valoarea finala a produselor si a taxelor de transport a ferente. Preturile afisate sunt exprimate in RON
 • Clientul poate face modificari in ce priveste cantitatea, modalitatea de livrare si de facturare, adresa de livrare si are posibilitatea de a reveni asupra unor optiuni anterioare.
 • Expedierea catre cumparator a comenzii, prin e-mail, in forma in care a fost incheiata, fara posibilitatea de a fi modificata de nimeni, in nici un  fel.
 • Accesul fiecarui cumparator la istoricul comenzilor proprii, (dupa autentificare) spre vizualizare sau printare, acestea fiind pastrate pe server timp de un an.
 • Respectarea confidentialitatii datelor personale introduse de client. Magazinul se obliga sa nu faca publice  datele personale ale clientilor sau tranzactiile efectuate. Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat al magazinului sau pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu clientul.
 • Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 • Preia si comunica celor abilitati sa rezolve orice solicitare venita de la clienti, in timpul cel mai scurt.

5. Declinarea responsabilitatii Ca urmare a enuntului de la pct.3 si a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • corectitudinea informatiilor atasate produselor - descrieri, caracteristici, date tehnice, fotografii, etc. Acestea au fost preluate ca atare de la furnizori. Magazinul are doar obligatia prezentarii acestor informatii intr-o forma grafica interesanta, atractiva pentru client (formatarea textului, aranjarea in pagina, dimensionarea si optimizarea imaginilor, etc.).
 • enunturile ambigue, greselile de exprimare, preturile incorecte, etc. (excluzandu-le si asumandu-si-le pe cele datorate transcrierii gresite de catre operatorii magazinului).
 • nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui.
 • diferente intre modul in care apar imaginile produselor in magazin si produsele primite, care se refera la culoare, nuanta, accesorii si altele.
 • defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din acest magazin.
 • comercializarea produselor cu respectarea conditiilor legale, aceasta cazand exclusiv in sarcina furnizorilor.
 • conditiile de garantie, post-garantie, locatiile unde se executa precum si aducerea acestora la cunostinta cumparatorilor sunt obligatia furnizorilor.
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului..
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.
 • atat magazinul cat si furnizorul au dreptul de a verifica orice comanda telefonic, cerandu-i-se cumparatorului confirmarea unor date personale sau legate de comanda.
 • magazinul sau furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere, cu instiintarea prin e-mail a clientului.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

6. Returnare produse

Returul produselor sau dreptul de renuntare unilaterala a contractului din partea consumatorului este legiferata de Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014.
Potrivit art. 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de renuntare la cumparare, trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail sau folosind formularul de retur.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma primita de la dumneavoastra initial in momentul efectuarii comenzii, inclusiv costurile livrarii produselor comandate. In cazul in care consumatorul a beneficiat de transport gratuit, Invisible Protection SRL va rambursa doar sumele echivalente produselor comandate si expediate.
Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare (Exemplu: plata prin OP – plata bancara); in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Aveti posibilitatea sa expediati produsele sau sau sa le inmanati direct noua la adresa: B-dul. Mihai Viteazul, Nr.58/C, Zalau, Salaj, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat decizia dumneavoastra de retragere.
Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.
Consumatorul este obligat sa suporte costul direct al returnarii produselor. Produsele primite de catre consumator direct defecte si declarate firmei in termen de 48 de ore de la data primirii coletului se pot returna pe cheltuiala Invisible Protection SRL, in cazul in care clientul nu se poate deplasa pana la sediul firmei noastre.
Produsele sosite deja defecte se pot inlocui in limita stocului disponibil gratuit de catre Invisible Protection SRL. In cazul in care acest lucru nu este posibil iar societatea noastra nu poate remedia defectul de fabricatie constatat, se va proceda la returnarea sumei achitata initial de catre consumator.
Am dori sa mentionam clar faptul ca precizarile legale de mai sus se refera in general la renuntarea la cumparare in cazul unor produse nemontate si considerate necompromise. In cazul in care foliile au fost deja montate pe produsul dumneavoastra, situatia legala se schimba semnificativ. Foliile deja montate se considera utilizate si nu pot fi expediate catre firma noastra, conform legislatiei aflata in vigoare.
Defectele de fabricatie trebuie mentionate producatorului in termen cat mai scurt iar noi conform legii vom proceda la remedierea situatiei. Daca acest lucru nu este posibil, asa cum mai sus am mentionat, vom proceda la rambursarea sumei achitata initial.
In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt transmise cu accesorii lipsa, prezinta urme de uzura (foliile de protectie de pe spatele produselor au fost inlaturate sau foliile au fost deja montate pe device), sau prezinta zgarieturi, lovituri etc., ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
In cazul in care se constata o nerespectare a conditiilor de garantie si automat o nerespectare a Art. 14, Alin. 3 din O.U.G. 34/2014, se va proceda la diminuarea valorii produsului pentru readucerea la starea acestuia din momentul livrarii. De asemenea, sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Pentru returnarea produselor comercializate de catre Invisible Protection SRL, ne puteti contacta si telefonic la numarul 0748.420.011. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea celei mai potrivite modalitati de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalarea sau contactarea firmei de curierat.

7. Termenul de livrare

Livrarile de produse se fac numai pe teritoriul Romaniei. Pentru produsele existente in stoc : - Transportul se efectueaza cu Cargus, Fan Courier sau Prioripost 24-72 ore. - Pentru produsele care se livreaza/creaza numai la comanda, termenele si conditiile de livrare vor fi afisate in magazin, comunicate prin e-mail sau telefonic. Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc. Magazinul nu are nici o responsabilitate contractuala fata de respectarea acestor termene cu toate acestea pana in prezent rata de livrare este de 24 ore intr-un procent de 95%.

8. Prevederi legale

Magazinul functioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Roman. Orice tentativa de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente. Magazinul va incerca solutionarea pe cale amiabila a oricaror conflicte aparute intre parti. Daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale si rezolvarea acestora de instantele judecatoresti.

9. Modalitati de plata acceptate de Invisible Protection SRL in cadrul magazinului online smartprotection.ro.

   a. Plata ramburs la primirea coletului

   b. Plata cu cardul online prin Plati Online

   c. Ordin de plata

   d. In curand va fi implementata plata cu Bitcoin

Va multumim pentru ca ati ales Smart Protection !